[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: جستجو ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
تماس با ما::
اطلاعات آماری نشریه::
::
بانک ها و نمایه نامه ها

 
..
انجمن علمی اقتصاد اسلامی ایران

..
شبکه های اجتماعی




 
..
سامانه مشابهت یاب
 

 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای سالاری

فرزاد کریمی، یوسف حسن پورکارسالاری،
دوره ۱۷، شماره ۵۱ - ( پاییز ۱۳۸۸ )
چکیده

یکی از اهداف این مقاله، بررسی مزیت رقابتی صنایع کوچک و متوسط استان اصفهان به روش عملکردی عوامل تعیین‌کننده آن در سال‌‌‌ها‌ی ۱۳۷۵ و ۱۳۸۴ می‌باشد. روش مورد بررسی، استفاده از شاخص‌‌‌ها‌ی ترکیبی با کمک گرفتن از مفهوم ضریب مکانی است. روش رتبه‌بندی صنایع با استفاده از شاخص‌‌‌ها‌ی بهره‌وری، ارزش‌افزوده، اشتغال‌زایی، وابستگی به موادخام و اولیه داخلی، بهره‌دهی تولید، گرایش‌‌‌ها‌ی سرمایه‌گذاری با استفاده از تکنیک آنتروپی و(TOPSIS) است. مطالعه تغییرات شاخص توسعه‌‌ها‌ی عملکرد عوامل تعیین‌کننده مزیت رقابتی نشان می‌دهد که بهبود یا عدم بهبود در عملکرد عوامل تعیین‌کننده مزیت رقابتی صنایع کوچک و متوسط استان، فرآیندی انعطاف‌پذیر و نشان‌دهنده عدم پایداری نسبی در موقعیت بسیاری از صنایع استان در طول یک دهه اخیر است که متاثر از عوامل مختلفی است. عمده‌ترین این عوامل، نحوه دسترسی صنایع کوچک و متوسط استان به منابع اولیه داخلی و تامین منابع مالی جهت سرمایه‌گذاری است.

وحید محمودی، محمود سالاری، مصطفی امام‌دوست،
دوره ۲۱، شماره ۶۵ - ( فصلنامه پژوهش‌ها و سياست‌هاي اقتصادي ۱۳۹۲ )
چکیده

سرمایه‌گذاران با دیدگاه‌های زمانی متفاوتی در بازارهای گوناگون اقدام به سرمایه‌گذاری می‌نمایند. هدف سرمایه‌گذاران، یافتن بهترین فرصت سرمایه‌گذاری میان انواع بازارها است. این تحقیق به بررسی انواع بازارهای موجود برای سرمایه‌گذاری در ایران طی دوره‌های زمانی متفاوت می‌پردازد. پس از آن، میانگین بازده‌ این بازارها، عملکرد آنها و در نهایت همبستگی بین این بازارها را در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت (سه ماهه)، میان‌مدت (یک ساله) و بلندمدت (پنج ساله) مورد بررسی قرار می‌دهد. جامعه تحقیق حاضر شامل اوراق بهادار، زمین و مسکن، سکه طلا، ارز (دلار آمریکا) و اوراق مشارکت بوده و دوره انجام تحقیق نیز بین سال‌های (۱۳۹۰-۱۳۷۱) است. نتایج تحقیق حاضر نشان‌دهنده تفاوت بسیار اندک میانگین بازده بازارهای متفاوت در دوره‌های زمانی کوتاه‌مدت و میان‌مدت و عملکرد بهتر اوراق مشارکت با توجه به ریسک بسیار پایین آن طی این دوره‌ها می‌باشد، اما در بازه زمانی بلندمدت هم از لحاظ میانگین بازدهی و هم از لحاظ عملکرد هیچ‌یک از بازارها به‌خوبی بازار زمین و مسکن عمل ننموده‌اند. کمترین میانگین بازده و بدترین عملکرد نیز در تمام دوره‌ها مربوط به دلار بوده است.
عباس رضازاده کارسالاری، سجاد رحیمیان بوگر،
دوره ۲۳، شماره ۷۵ - ( فصلنامه پژوهش‌ها و سياست‌هاي اقتصادي ۱۳۹۴ )
چکیده

در نوشتار حاضر، با استفاده از الگوی داده­های پانل برای ۳۴ کشور، طی دوره زمانی ۲۰۱۳ – ۱۹۹۶م، به بررسی نقش کیفیت نهادها و رانت منابع طبیعی بر رشد صادرات کشورهای در حال توسعه پرداخته­ایم. نتایج دلالت بر وجود رابطه­ای مستقیم بین بهبود کیفیت محیط نهادی و رشد صادرات در این دسته از کشورها دارند. همچنین، نتایج حاکی از وجود رابطه­ای مثبت بین رانت منابع طبیعی و رشد صادرات هستند. این موارد مبیّن اهمیت نقش مؤلفه­های غیرقیمتی در توضیح رفتار صادراتی کشورهای در حال توسعه و ضرورت توجه به این مؤلفه­ها به هنگام طرح­ریزی برنامه­­های اقتصادی و تعیین اهداف سیاستی است.



صفحه 1 از 1     

فصلنامه پژوهشها و سیاستهای اقتصادی Journal of Economic Research and Policies
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4714